Baldızımla Aramda Geçen Sex Hikayem
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Merhaba dostlar, bu siteye üyeyseniz sizin delice ve farklı fantezileriniz var demektir. Sizde benim gibi bu tür cinselliklerden hoşlanıyor ve kendinizi tatmin etmek için bunlara ihtiyaç duyuyorsunuz. Ben uzun bir süre önce başımdan geçen bir seks hikayesini anlatmak için buradayım umarım diğerlerine faydası olur ve kısa süre içerisinde onlar da anlatır. Sex Hikayem baldızım Nurten ile aramda geçti diyebilirim. Nurten inanılmaz güzel ancak biraz balık etli sarışın bir hatundur. Eşim ile her zaman için beni kıskançlık yapma uğruna çok farklı şeyler yapmıştır.

Baldız Baldan Tatlıdır

Bir gün baldızımın evde tek olduğunu bilmediğimden dolayı eve gitme kararı verdim. Gittiğimde evde kimse yoktu bir duş aldım ki duş aldıktan sonra çıplak dolaşmayı çok severim. Kendi evim sonuçta çıplak dolanırken birden odadan bir inleme sesi geldiğini duydum. Odaya doğru ilerledim kapı hafif açıktı ve içeride baldızım kendini porno izleyerek tatmin ediyordu. Vücudu çok güzeldi benim sikim hemen dimdik oldu. Kapıya hafif yaslanmış baldızımı izleyip 31 çekerken birden içeriye düşmüş gibi oldum. Beni görünce hemen üzerini kapattı, pardon dedim evde kimse yok zannetmiştim. O ise utangaç şekilde sorun değil dedi. Çıkarken normal bir düşünce ile yada ağız alışkanlığı yardım ister misin diye sorduğumda neden olmasın cevabını alınca çok farklı bir dürtü ile içeri girdim.

Kafasından tutup sikimi ağzına sokmaya başladım. Boğulacak gibi sakso çekmeye başladı ben ise kendimi boşalmamak için zor tutuyordum. Çevirip domalttıktan sonra amcığına köküne kadar birden girdim, öyle bir inledi ki zevkten içine boşaldım. Bu Sex Hikayesinin devamı gelecek dostlar…


Yorumlar (0)
Yorum Yaz