Taşaklarımı Emsin Diye Bacağımı Araladım, Göt Deliğime Dil Attı İbne
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Eşim “bir süre Emre bizde kalacak” dediği zaman başta sızlanmıştım. Emre ben onu en son gördüğümde 13, 14 yaşındaydı, bir geldi 17 yaşında ama nasıl! Gerçekten ifade edemem. Normalde erkekleri beğenebilirim. Hatta bir aralar bu manada hızlıydım. Özellikle lise döneminde mahallede ellemediğim dillemediğim müsait kalmamıştı ama bu durum uzun zaman öncesine aitti, Emre ile bendeki bu duygular yine kabardı diyebilirim. Emre ince yapılı ama hatları yerinde (kaslı), kumral, renkli gözleri olan genç bir delikanlı. Belki de bu nedenle istemsizce ona kalbimin ona kaymasına neden oldu.

Eşim de çalışıyor ben de. Ben memurum, memuriyetin verdiği rahatlık var, evde bol bol zaman geçirebiliyorum. Oysa eşim özel sektörde. Bu nedenle evde pek olmaz. Emre ile bol bol zamanımız kalıyor bu nedenle. Geçenlerde TV izlerken yanıma uzandı, gel dedim başını bacaklarıma daya da uyu. İşte o andan sonra hayatımın en özel Seks Hikayelerinden birinin yaşandığı anın başlangıcıdır.

Zaman ilerliyor, TV’de film var ama film kimin umurunda. Ben sanki istemsizce gibi ellerimi Emre’nin vücudunda gezdiriyorum ama ileri gitsem mi endişesi var içimde. E ne de olsa 17 yaşında delikanlı bir de bacanak! İnsan böyle bir anda kendisine engel olamıyor, ben de ileri gittim. İyi ki de gitmişim, Emre’de de niyet varmış, ellerim götüne gittiği zaman gülümsedi, işte o an n’oldu ile başlayan sohbetimiz kısa zaman sonra yarağımı Emre’nin ağzına vermemle sonuçlandı.

Saat daha 4, eşimin gelmesine en az 3 saat var. Bu nedenle rahatım ama uzun zaman sonra seks söz konusu olunca istemsizce acele ediyorum çünkü yaşananlar o denli şahane ki bir saniye sonraki zevki bile hissetmek istiyorum. Piç Emre! Bu konuda ne kadar deneyimli anlatamam. Tabi o an bu ilk mi diye sordum evet dedi ama bacanak bana öyle sakso çekiyor öyle yalıyor ki acemi olması imkansız. Hatta ben taşaklarımı emsin diye bir ara bacağımı araladım, göt deliğime dil attı ibne.

E tabi sonra sikimi içine alma zamanı geldi, vazelin kullandı. O açık tenli vücuduna yarağım girerken nasıl irkiliyordu anlatamam. Sadece acele etme dedi, hiçbir zaman olmaz ya da vazgeçtim demedi. Eşim bu anlamda çok canımı sıkardı ama her anlamda eksiksiz bir seks deneyimi yaşadım.


Yorumlar (0)
Yorum Yaz