Bağ Evinde Karımın Erkek Kardeşini Siktim
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

22 yaşındayım, esmer ve yakışıklı bir adamım. Ben erken evlendim, 18 yaşımda. Eşim de benim gibi ufaktı o zaman e ne de olsa köy yeri ve babanın tek çocuğusun, bu nedenle normal ama hayatı yaşamayı her zaman merak ettim hatta bir dönem evden çıkayım, İstanbul’a çalışmaya gideyim, vs. dedim ama mümkünatı yok izin vermediler. Oysa eşimin ailesi İstanbul’da. Her ne kadar eşimin ailesi desem de uzaktan akrabayız, benim de ailem sayılır (hem eş vesilesi, vs. ile). Severim de onları ve sık sık ziyarete gelirler ama son gelişlerinde hiç beklemediğim bir şey oldu.

Ercan var, eşimin erkek kardeşi. 17 yaşında, esmer ve hoş bir çocuk aslında. Hatta ona da kız bakıyorlar, “berdel” derler, kız al – kız ver ben o şekilde evlendim ama eşim iki kardeş, kendisi ve Ercan. Bu nedenle zorlanıyorlar. Gerçi benim ufak kız kardeşi istiyorlar ama bakalım ne olacak? Gerçi Ercan ile gerçekten de garip bir şey yaşadım ve inanın bana bu konuda benim hiçbir zorlamam zor.

Köy yerinde insan gün içinde kendi işiyle alakadar olur. Benim de bir sürü işim – gücüm olabiliyor. Fakat Ercan sürekli yanımda. E normal, yaşına denk denebilecek tek erkek benim. Bazen traktör ile tarlaya gidiyoruz, bağ evine, vs. geziyoruz yani. Akşamüzeri yine bağ evine gittik ama ben oraya bir, iki bira saklamıştım. Hazır yorulduk da içeyim dedim. Tembih de ettim Ercan’a sakın bizimkilere söyleme. Orada bir tane de verdim ama istemedi, içiyorum ben, birlikte sohbet ediyoruz ama bana aşırı yakın. Nasıl anlatsam bilemiyorum sürekli bir temas halinde. O ara ellerini bacaklarımda hissettim ve o an aydım. Sanırım bu çocuk benden farklı bir beklenti içinde. Başta sadece bunu anlamak için ben de elimi omuzlarına attım, aşağı doğru götürdüm ki müsait… yani istekli. İnanın bana o an böylesi bir Seks Hikayesi yaşayacağımı tahmin etmezdim ama açtım yarağı. Başta ciddi mi anlamak için şaka yaparcasına açtım ama hemen ağzına aldı. Sonra zaten ben de okşamaya başladım. Kısa bir saksodan sonra da içine girdim. Başta hafif zorlandı ama birkaç tane git – gel sonrasında baktım o da zevk inlemeleri atmaya başladı. Evet böylesi garip bir şey yaşadım ama itiraf edebilirim ben de zevk aldım.


Yorumlar (0)
Yorum Yaz