Daha İlk Seferde Arda’cığımın Daracık Götü Resmen Torba Gibi Açılmış
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Eğer genç, seksi ve çocuksu suratları varsa o zaman erkeklerden de etkilenebiliyorum. Pedofil değilim, 15 – 16 yaşlarından 20’li yaşların başında olan erkeklere kadar beni tahrik edebiliyor. Arda da tam öyle bir şey. Benim arkadaşın oğlu, 15 yaşında ama bir görseniz kaslı, fit, uzun ve ince. Seks söz konusu olunca erkekte bekleyeceğim her şey onda var. E tabi Arda arkadaşın oğlu, 46 yaşında adamım. Sürekli yanımıza gelir – gider ama ona en fazla baba şefkati gösterebiliyorum.

Hakan hastalandı geçen var. Alkolik herif böbreklerinden her zaman rahatsızdı zaten. Bu nedenle sanayiye gelemez oldu. Arda gelir – gider. Dersleri pek iyi değil, babası usta yapacağım onu diyor zaten. Hakan ne zaman gelir bilemem ama Arda bu günlerde benim dükkana yalnız gelmeye başladı ya? Beni görmelisiniz ne ilgi ne alaka.

Ben ona ilgi gösterdikçe bakışları değişiyor, kaçamak ve utangaç bir hal alıyor. Geçen hafta sonunda öğle vakti gelmiş, gel içeride yemek yiyelim diye öğle molası bahanesiyle kapattım kapıları, çıktık ofise. Başta baba şefkati ile kucaklıyorum derken sonunda Arda’nın göte attım elimi. Utanma mı bilemem ama bana Osman abi yapma… deyişi var, iyice sikimin kalkmasına neden oluyor. Sonunda çıkarttım sikimi, verdim ağzına. Yalamaktan bihaber ama umurumda değil. Benim hatun 40 kat daha iyi yalar yarağımı bana bu eğlence hissini veremez gerçekten. Üstelik nefes alıp – vermek konusunda uzman değil ya? Ne zaman hafif kafasını bastırsam böğürüyor.

Ben kimleri kimleri siktim… seks hikayelerimi dinleseniz aklınızı kaçırırsınız. Arda’yı da sikicem ama eğer o an vazelini sürüp, birden ittirmezsem imkan yok kaçar, tutamam. Bu nedenle bacak omuza yaptım, vazelinli yarağın başını hard diye bir oturttum, of… başta köpekler gibi inim inim inledi ama umurumda mı? Değil asla. Hatta Osman amca ne olur çıkart diyor. Ulan altımda sikiyorum, ben aşkım diyorum o bana Osman amca diyor hâlâ. Bir süre sonra çıkarttım. Acıdım ama gerçekten. Bir daha asla almaz, kaçar dedim ama bir iki balım sözüne yine aldı. Bu sefer o da sessizdi, canının yanması geçti sanırım. Güzelce siktim bunu. İçine boşaldıktan sonra şöyle geri çekildim, baktım ki Arda’cığımın daracık götü resmen torba gibi açılmış. Nasıl mutlu oldum anlatamam.


Yorumlar (0)
Yorum Yaz