Karısını Sikmem İçin Israr Etti
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Patronumu sabah alıyor akşam evine bırakıyordum. Sürekli bu böyle idi, patronumun kendinden çok yaşça küçük genç bir karısı vardı ve benden hoşlandığını biliyordum. Bir gün patronum canı sıkkın bir şekilde arabaya bindi kendisine ne olduğunu sorduğumda eşi ile sorun yaşadığını anlattı. Merakla iş yerine kadar dinlemeye başladım. sanırım cinsel olarak sorun yaşıyorlardı. Patronumu işe bıraktıktan sonra alışveriş için karısını almaya gittim.

Patronumun Karısı Orospu Çıktı

Karısı seksi bir kıyafet ile arabaya bindi ve kocasının bir şey anlatıp anlatmadığımı sordu. Bende doğru düzgün cevap veremedim açıkçası. Arabayı boş bir yere çekmemi söyledi. Bildiğim kuytu bir yer vardı oraya sürdüm. Biraz indi hava aldı ve yanıma oturdu. Beni sikmeni istiyorum dedi. Nasıl olur derken dudaklarıma yapıştı. Öperken beni istiyorsun biliyordum gibisinden cümleler kurdu. Bende kısasa kısas dedim arabanın arkasına götürdüm. Belki bir daha sikemem diye amcığından götünden delicesine siktim. Götünden sikerken gözünden yaş geldiğini bile gördüm. “Sen bundan sonra benim orospumsun” diyerek götünü şaplaklayıp içine girmeye başladım. Zevkten inliyordu açıkçası demek ki bundan hoşlanıyormuş orospu.

Bu inledikçe ben azıyor daha sert sikiyordum. En son arabadan çıkarttım ve domalttım, geliyorum orospum dedim. Gel aşkım dedi ve götüne boşalana kadar sikmeye devam ettim. Hem sikiyor hem de tokatlıyordum orospuyu. İkimiz de aynı anda boşalmaya başladık.


Yorumlar (0)
Yorum Yaz