Kız Gibi Dediğim Oğlan Birden Ağzıma Verdi
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

43 yaşındayım, evli ve çoluk – çocuk sahibi bir adamım. Normalde işinde – gücünde hiçbir şekilde sağa – sola bakmayan bir adamım ama bana bir şeyler oldu. Bakın hatta şimdiden kendi Seks Hikayemi yazmaya başladım.

Dediğim gibi ben normalde eşimi aldatmam. Hatta bunu aklımdan bile geçirmem. Normalde yakışıklı bir adamım. Beni eskiden görmeniz lazımdı, manken gibiydim. Yine de bu yaşıma rağmen arada kadınların ilgisini çekiyorum. Bu sefer bir kadının ilgisini çekmedim. İş yerine bir çocuk başladı, stajyer. Çocuk diyorum daha 20 – 21 yaşında. Bu bana arada şakalar yapıyor. Dışarıda hiç görüşmedik ta ki düne kadar. Ben yolda yürürken yanında bir kızla onu gördüm, bana selam verdi, gittim. Aradan 10dk geçti, mesaj geldi… Ali abi nerdesin, buluştuk. Kız gerçekten de kız arkadaşıymış, tam ayrılıyorduk, seni gördüm, ben de bir çay içeriz diye yazdım dedi, oturduk bir yere çay içiyoruz, sohbet ederken birden bana benden etkilendiğini söyledi, tabii ki şaşırdım. O ne demek? Gerçekten bir türlü anlam veremedim. Sonra bana benimle seks yapmak istediğini söyledi, bu konuşmayı hemen kesmem lazımdı ama yok, sonunda evine gittik. Seks için değil, sohbeti daha özel bir yerde yaşamak için gerçekten ama içeri girince bana dokunmaya başladı. Resmen benimle bir kadın gibi sevişiyordu ki önceleri dudak dudağa ve masumca olan bu durum zamanla çırılçıplak bir hal aldı ve gerçekten zevk aldığımı anladım. Gerçekten de bu yaşananlar şaşırmama neden oluyordu, bunu inkar edemem ama bana sakso çekmeye başladığında işte o zaman kendime geldim.

Bir erkeğin başka bir erkeği sakso çekerek ne kadar eğlendirebileceğini hiç düşünmemiştim. Ben eşimden sonra başkası olmadı ama eşimle ve öncesinde birçok bayanla birçok şey yaşadım ama hiçbir şekilde bu gibi derin bir zevk tatmamıştım. Gerçekten enteresan bir durum derken kız gibi dediğim oğlan birden ağzıma verdi, siki de büyüktü epey… ama bilmiyorsam da denedim, bakalım ne yapabileceğim diye. Bana verdiği tepkiler de harikaydı. Birisinin sayemde bu denli eğlendiğini bilmek bile beni ayrıca memnun etti. Gerçi ben onu siktikten sonra bir de o dönüp beni sikmese iyiydi ama ne yapabilirim, gülü seven dikenine katlanır. İşin en ilginç yanı ben o anlarda gerçekten zevk aldım, hatta altta kendimi siktirirken bile. Sadece giriş anında az canım yandı ama dediğim gibi gülü seven dikenine katlanırmış.


Yorumlar (0)
Yorum Yaz