Kocamla Bazen Üçlü Yapıyoruz, Çok Eğlenceli
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Eğitimli insanlarız, hayatta her şeyin insanlar için olduğunu ve hayatın geçici olduğunuzu biliyoruz… karı & koca bu nedenle mutluyuz. 45 yaşındayım, eşim de 47. Senelerce çalıştık, kazandık derken çocuklarımızı da okula gönderdik. Ne yapalım yani? Bundan sonra ölümü mü bekleyelim? Hayır, hâlâ deliler gibi çalışıyoruz, maddi anlamda hiçbir ihtiyacımız yok ama çalışmak hayatın bir parçası. Öte yandan hayattan zevk almak konusunda da çok iyiyiz. Mesela eşimle bazen seks adına delilikler yapabiliyoruz.

İlginç Bir Deneyim Oldu

Eşimden erkek bir escort bulmasını ben istedim ama jigolo sitelerini araştırırken internette insanların zaten evlilere partner olmak için deli olduğunu anlamış. Güven konusunda emin olduktan sonra evimize Hasan diye 25 yaşında, yeni mezun bir delikanlı çağırdı. Erkeğimi maço severim aslında ama bu gelen delikanlı bir fazla efemine gibi, gerçi başta böyle düşünsem de zamanla beni kendisine hayran bıraktı. Yatağa girdiğimiz zaman başta ben ortadaydım, iki erkeğin aynı anda benimle sevişmesinin bana ne kadar iyi geldiğini anlatamam. Öte yandan bir anlığına Hasan denen bu delikanlı eşimi ortaya aldı. Eşimle sevişirken ben nasıl dokunuyorsam ona, onun da aynı benim gibi dokunduğunu fark ettim. Hatta bu gençle birlikte eşime sakso çektim. Eminim kocam için bu gibi bir şey yaşamak çok memnun edici bir deneyim olmuştur. Seks hikayeleri okurken bile fazla karşılaşmadığım bir durum ne de olsa.

Zaman ilerledi, girme & çıkma zamanı geldi. O sırada bu delikanlının bana gireceğini sandım, eşim izleyecek gibi düşündüm ama hayır, kocamın kucağına öyle bir oturuşu var ki toprağın suya hasret kalması gibi, ben de izliyorum. Bu hiç de hayal edemeyeceğim bir andı ve gerçekten de mutlu olmama neden oluyordu, inanın. Sonra zaten bana geldi, beni sikerken bu genç bir yandan kocamın onun göt deliğini emmesi de etkilenmeme neden oldu. İnsan hayata gerçekten de bir kere gelmeli ve her zevki tatmalı. O gece o genç bize para almak için değil eğlenmek için geldi, bu da bizi memnun etti ki fazlasıyla ödeme yaptık. Biliyor musunuz? Bu gece yine gelecek…


Yorumlar (0)
Yorum Yaz