Kuzenim Bana Karısıyla Çektiği Videoyu İzletirken Sakso Çekti
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Ben 33 yaşındayım, kuzenim Emre ise 30. Adım Taner. Emre’yle birlikte büyüdük, hayattaki en yakın arkadaşı benim, o da benim. Hatta ergenlik dönemlerinde sıkça birlikte camda şov yapardık ki bazen ilerleyen yaşlarda bile… evlilik sonrasında bu durum değişti, ben de o da evlendikten sonra kestik bunu ama o anlarda bazen birbirimizin sikine ellerdik ki bir keresinde ben hiç talepte bulunmasam da Emre sikimi ağzına almıştı ama sikişmek gibi bir durum asla olmadı, sadece o noktada kaldı bu olay.

Hiç Bu Kadar Zevk Vermemişti

Evlilikten bahsederken iki samimi arkadaş seks hayatlarını da anlatabiliyor. Bir keresinde dayanamadım, bizim çektiğimiz videolar var dedim. Emre bunu denememiş, göstersene dediği zaman çok müstehcen desem de içimden göstermek geliyordu, gösterdim. Seks hikayeleri okumak, vs. ile alakalı değil bu sadece göstermek istedim. O an Emre’nin muhteşem dediğini duydum, acaba içinden geçmişteki o günleri andı mı bilemem ama benim sikim kalkmıştı. Çok geçmedi, 1 hafta sonra eşine fantezi olsun diye video çektirmiş, izlettiriyor. Yengeyi hiç öyle hayal etmemiştim. Böylelikle seks dikişte video çeker, birbirimize gösterir olduk. Emre’yle uzun zaman sonra yeniden seks konuşmaya, bu gibi tatmin yolları aramaya başlama nedenimiz ne bilemiyorum gerçekten ama son seferinde kuzenim bana karısıyla çektiği videoyu izletirken sakso çekti. Tıpkı o liseli dönemlerimizde olduğu gibi ve bunun bana ne kadar büyük bir haz verdiğini anlatamam.

Videoda anal yoktu, karısını domaltmış amcığından sikiyor ama bir yandan da rastgele parmaklarını Şükran yengenin göt deliğine değdiriyor. O an sadece inleme ve sevişme sesleri var, bu da beni giderek daha da azdırıyor ki Emre gerçekten de sakso çekmek konusunda çok iyi, ağzına patladım. Benden sonra hadi ya, bir kere de sen dediği zaman azıcık nazlansam da aslında o an Emre’ye sakso çekmek benim de içimden geliyordu, ağzıma boşalmasından da çok zevk aldım. Şu andan sonra ne düşünmeliyim? Bilmiyorum gerçekten, bu yaşananlar bana ve anlaşılan Emre’ye zevk veriyor ama yanlış sanırım, sizce de yanlış mı?


Yorumlar (0)
Yorum Yaz