Seks Noktasında Sağlam Bir Koca Neden Eşini Götten Sikmek İstemez Dostlar?
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Dünya’nın en şanslı kadınıyım diyebilirim. Tamam ben güzel bir kadınım ama eşim gerçekten yakışıklı. Orijinal sarışın, gözleri mavi ve uzun – dalgalı saçları var, o bronz ten, tarz haller ve beni sahiplenişi beni gerçekten eğlendiriyor. Seks Hikayelerinde bu zamana kadar ne yaşanırsa onu yaşamak geçiyor içimden. Yalnız bir sorun var, eşim sekste düz – mantık. Bunu nasıl anlatsam bilemiyorum ama sevişir de öylesine. Öpüş, sikiş. Bendeki olay çoğu zaman sadece bu. Hatta bu nedenle zamanla ona bozulmaya da başladım.

Bir gün bu sitelerden birini okuduğumu fark etmiş internet geçmişimdir, bana “neden” dedi. O gün büyük kavga ettik. Seks yapmıyoruz demiyorsun sadece seks yapıyoruz diyorsun dedi. Beni anlamayan boş bir beden! Hatta ayrılıktan bahsettik o gün. Özellikle de ben bunu özellikle dillendirdim. Hani o an tamam dese ne yapardım bilemiyorum ama o kadar canım sıkıldı ki bu olaya gerçekten bunu yapmak zorunda kaldım. Belki de bu nedenle eşim korktu bilemem ama seks hayatımızı renklendirmek için bana ne yapabileceğimizi sordu. Ben de sadece bana bir hafta ver dedim.

1 hafta sonra eşim geldiğinde internetten aldığım dildo, siyah lateks deri elbise ve kamçımı aldım karşısına çıktım. Beni gördüğü zaman başta şaşırdı ama bana ayak uydurmaya başladığı zaman onun da zevk aldığını anladım. Daha önce sadece sikişirken bu sefer ben sahibe o ise köle olacak şekilde zaman geçiriyorduk. Başta o dildoyu kendim için aldığımı sanmıştı ama kocama dar deliği için 23cm damarlı dildo aldığımı söyledim. O an hayır dese de aslında yüzündeki gülümseme bu gibi bir şeyi onun da denemek istediğini ele veriyordu.

Başta kayganlaştırıcı ama kesmeyince vazelin kullanarak eşime dildo ile girmeye başladım. Başlarda kocamdan sadece ah sesleri geliyordu zamanla uh ve zamanla oh demeye başladı. Hatta daha rahat alabilmek için bacaklarını ayırdığı zaman taşaklarına dil atmaya başladım. İlk defa kocamla zaman geçirirken bir saniye sonra ne olacağını merak ediyordum ki ben eşimle maalesef gerdek gecemde zaman geçirirken bile gerçekten tam manası ile eğlendim diyemedim. Hatta o gece eşime ilk defa götten verdim. Bir koca hem de seks noktasında sağlam bir koca neden eşini götten sikmek istemez dostlar? Bunu bana birisi açıklayabilir mi?


Yorumlar (0)
Yorum Yaz