Sevgilim Bana Sakso Çekerken Götümü De Parmaklamak İstiyor
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Benden genç bir sevgilim var, adı Seher. Geçen gece onunla ilk defa birlikte olduk. şahane bir seks hikayesiyaşadım, bunu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Yatağa uzandım sırtüstü. Seher bana sakso çekiyor ama sikimin şapkasını hafif hani sanki dondurma yalar gibi yalıyor. Bu durum beni elbette etkiledi. Kadın bilmez bir erkek değilim. Daha önce seksle alakalı bir sürü deneyimim oldu ve sakso denen olayı gerçekten severim ama Seher ne zaman taşaklarıma indi. O an kendi kendime dedim ki bu sakso denen şey aslında sandığımdan da eğlenceliymiş. Çünkü hayatım sakso konusunu daha önce taşaklara inen dil darbeleri ile hiç yaşamamıştım. Tam o an o konu orada bitti sandım ama hafif bir el hareketi ile Seher benden bacaklarımı toparlamamı istedi. Topladım! Taşaklarım daha da açığa çıktı. Oh diyorum kendi kendime, bu zevk bir süre daha devam edecek. Etti de ama derken o dilin giderek göt deliğime yaklaştığını hissettim. Ayrı bir heyecan. O zevk içinde acaba o dil göt deliğime değecek mi değmeyecek mi diye düşünürken dili ile o bölgede gezen Seher birden bir yaladı, of! Bir erkek olduğum için göt deliğimin yalanmasından asla zevk almam sanıyordum ama gerçekten eğlendim. Bu nasıl bir haz anlatamam. Bunu anlamak istiyorsanız yapabileceğiniz tek bir şey var, yaşamak!

Ben mest oldum. Sanırım bendeki şaşkınlık o an ruh halim yüzüme yansıdığı için belli olmuş olmalı, Seher bana “iyi misin” diye sordu. Değilim, hem de hiç iyi değilim. Eğer bu yaşadığım seks ise, sen kadınsan o zaman daha önce yaşadığım olaylar neydi, ben kimlerle birlikte oldum dememek için kendimi tuttum. O an bir de mahcubiyet hissettim. Kadınım beni eğlendiriyordu ama ben onu eğlendirmek için yatağa sırtüstü uzanıp, bacaklarımı açmaktan başka hiçbir şey yapmıyordum. Bir süre seksi ele almaya çalıştım ama geri tepti. Çünkü Seher “ben sekste erkeğimi memnun etmekten zevk alıyorum yeterince” dedi. Ya benim beceriksiz sevişme girişimlerimi sevmedi ya da bu kadın tam manasıyla bir şahane diye düşündüm ama sorun yok, az daha sakso çeksin bana derken bu sefer Seher parmaklarını kullanarak içime girdi. İşte o zaman dedim ki tamam ben ulaştım Nirvana’ya. Genç birisi değilim, seksi bilmez de değilim. Neden bu yeni yetme kadın karşısında böyle hissediyorum bilemiyorum ama hafif bir mahcubiyet duygusu ile bu kadınla zaman geçirirken yaşadığım her şey beni gerçekten aşırı memnun etti.


Yorumlar (0)
Yorum Yaz