Fazla Meraklı Olmam Sonucunda Götü Kaybetme Hikayem
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

İş yerinden 21 yaşında Hakan diye bir çocuk var. Evli bu çocuk ve sohbetimiz iyidir. Gerçi genelde şakaları cinsel olurdu anlamsız şekilde ve bir gün ben Hakan’la kendimi onun evinde onun yatak odasında buldum. İnsanın başına her şey geliyor gerçekten, bana da bu tarz bir şey geldi.

Odada hafif loş bir ışık var. Bu nedenle yüzler, vücutlar belli oluyor yine de söylemem lazım o an bununla özellikle ilgilenmiyorum. Yani o an sadece keyfime bakıyorum. Ben belirli bir yaşa, konuma gelmiş evli bir adamım ve utanıyorum da ama bunu nasıl anlatsam utancım o an mahcubiyet gibi bir hal aldı bende ve Hakan ne derse yapmama neden oluyor.

Bir yataktayım, yatak mis gibi parfüm kokuyor o an. Düşündüğüm şey Hakan ve eşinin bu yatakta yaşadıkları. Orada ne işim var, benim burada ve bu şekilde olmamam lazım aslında diyorum ama gelmişim bir kere ve yaşanıyor yaşanmakta olan, ne yapabilirim? Öncesinde biraz seviştik elbette özellikle utanarak seviştiğimi hatırlıyorum ama bir an geldi, yüzüstü uzandım ve çırılçıplağım, Hakan arkamda ve yine yüzüstü uzanmış göt deliğimi yalıyor ve ara – ara parmaklıyor. O an canım yanıyor kısmen ama yine de ses etmiyorum. Hani demiştim ya utancım mahcubiyet oldu ve Hakan bana ne yaparsa yapsın ses etmiyorum diye, o durum içindeyim. Bir an Hakan yastığı altı ve altıma koydu. O sırada ben benim sikimin ne kadar kalktığını hissettim. Bunu Hakan da fark etti ve bir çırpıda ağzına aldı. Bu gibi bir Seks Hikayesinde Hakan’ın beni sadece sikeceğini hatta sikimi görmek bile istemeyeceğini sanırdım ama öyle olmadı, bir süre alelacele bana sakso çektikten sonra altıma yastığı koydu ve bana yeniden dil atmaya başladı. İşte o an bu adamın o an bana ne isterse yapabileceğini ben de fark ettim.

Sonra zaten öncesinde vazelin sürüp üzerime çıktı. İnsana sikilirken rahat etsin diye vazelin sürülürken ayrı bir utanıyormuş. Hatta götümü dillerken o heyecanla birden tükürür gibi yaptı, o zaman da gerçekten çok utandım ama Hakan üzerime çıkınca az sonra canım acayip yanacak diye bir korku kapladı içimi. Bir an için “anal istemiyorum” desem de dinleyen kim. Üstelik mahcup bir ruh hali içindeyim zaten bana ne isterse yapabiliyor. Saldım ben de kendimi.


Yorumlar (0)
Yorum Yaz