Siktiğim Ergen Götüm Çok Acıyor Hakan Abi Deyince Üzüldüm
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Eşimin köyüne geldik geçen ay, burada rahatım yerinde. Hatun sürekli bir yerlerde. Hani bizde çoluk – çocuk da yok o nedenle dağda, kırda gezip – eğleniyorum ama akran da yok. Genelde eşimin akrabaları var köyün bu böylesinde 3, 5 ergen. Yalnız bu ergenlerin içinde bir de Ali var. Ali sarışın, minyon, fit bir delikanlı ve fazlasıyla efemine. Sohbet ederken anladım. E tabi geçmişinde erkek erkeğe sürtme gibi deneyimleri olan birisi olarak hemen ben Ali’ye yürüdüm. Bu yürüme kısa zamanda meyvesini verdi, köyün arkasına ağaçlık alana geçtik, resmen sevişiyoruz.

Ben iri bir adamım. 33 yaşında, sportmen ve fit. 185cm boyumun olması sanıyorum size ne kadar iri olduğumla alakalı doğru bir fikir verecektir. Sikimin boyu 23cm. üstelik damarlıdır ve kalındır. Ergenlik dönemlerinde sikimin standartlara göre ne kadar büyük olduğunu anlamıştım. Hatta birkaç escort görüşmemde özellikle anal istediğimde hatunların kaçmasından emin olmuştum, bendeki yarak öyle böyle değil. Şimdi köy yerinde, henüz 16 yaşında ve belki 160 – 165cm boya sahip minyon bir delikanlıyla sikişmek üzereyim, o korkmuyor benden, enteresan. Ali’nin bu ilk deneyimi belli ki çünkü ben yarağı açtığım zaman resmen böğürdü, midesi kalktı. Gerçi kısa zamanda kendine geldi hatta ısrarlarımla ağzına aldı ama biliyorum ki eğer götüne geçirirsem daha başı girer girmez acıdan kaçar ve bir daha bana bu şansı vermez.

Yanımda vazelin falan da yok. Kısacası eğer ben bu çocuğu sikeceksem eski usul, tükürükle olacak. İçimden dedim ki böyle düşün – düşün olmaz, başka Hakan. Gerçekten yarağı Ali’ye geçirmeye kalkarken çok canı yandı belli. Hatta resmen yılan gibi uzandı vücudu ama asla kaçmadı. Ben de abanmadım, usul – usul hiç acele etmeden hatta rahatlasın diye ağırdan çıkart – sok yaparak geçirdim. Zaten ne kadar dar da olsa göt deliğine yarağın başı sağlam bir şekilde oturunca gerisi geliyor. Ali’yi sikiyorum. O an ne kadar mutluyum anlatamam. O ufacık göte yarak köküne kadar girip – çıkıyor, inanılmaz eğlenceli ve hard bir görüntü. Sadece bunu görmek bile azmama neden oluyor. Kısa zamanda boşaldım. Derken Ali “sakın kimseye söyleme Hakan abi” dedi, saçmalama dedim, yaşananların aramızda kalacağına ikna ettim onu ama ben 15dk sonra yine sikim kalktı, azdım. Yine siktim tabi orada. Akşam bir ara diğerlerinin yanında baş başa kalınca götüm çok acıyor Hakan abi dedi, yazık ya üzüldüm ergene. Bu Seks Hikayesi gerçekten yaşandı, umarım beğendiniz.


Yorumlar (0)
Yorum Yaz