Halamı Piknik Yaparken Kuytuda Siktim
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Merhaba dostlar benim adım Cemal. Admin beyden rica ettim bu artık içimde bir uğultu gibi olduğu için anlatmak istiyordum. Yanlış bir şey yaptığımın farkındayım lütfen yorumlarınızı buna göre yazın ve karalamayın. Öncelik 21 yaşındayım, olay geçtiği zaman 18 falandım herhalde. Daha neyin ne olduğunu bilmiyordum kısacası. Ailem ile birlikte piknik yapmaya gittik. Gittiğimiz gün halamda bize katıldı.

Halam edebiyat öğretmeni minyon tipli dul bir kadındı. Bu kadar azgın bir kadın olduğunu asla tahmin etmezdim. Piknik günü seksi bir tayt ile bize katılmıştı. Götünün kıvrımları apaçık belli oluyordu. Biraz koşturduk oyun oynadık yorulduk. Ben biraz yürüyeceğim Cemal bana katılır mısın dedi. Bende seve seve deyip kabul ettim ne bilim böyle olacağını. Neyse biraz yürüdükten sonra masaja ihtiyacım var bana yardım eder misin dedi. Nasıl olacak hala dedim. Uzandı gel sende üstüme uzan masaj yap dedi. Benim dalga dimdik olmuştu içim gıcıklanmıştı şimdi üzerine uzanırsam hisseder diye bunu reddettim. Hala dedim benim sikim kalktı yaparsam ayıp olur dedim. Olsun gel dedi bir şey olmaz.

Daha fazla hayır demeyip uzandım üzerine sikim tam götünün arasına girmişti. Kıpırdayarak git gel yapıyordu ve en önemli cümleyi söyledi. Hadi çıkar artık dedi. Bende çıkartıp taytını sıyırdım ve amcığına kökledim. Ohhh diye inledi, içine boşalana kadar devam ettim ve bunun aramızda kalacağını söyledim.


Yorumlar (0)
Yorum Yaz