Üvey Annemin Kızını Doyana Kadar Siktim
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Herkese selamlar, ben Alp. Bu ensest hikaye başıma Konya Escort şehrinde yaşarken geldi. Durum garip olabilir ancak olay anı çok hoş ve iyiydi. Babam annemin vefatından 2 yıl sonra yeni bir kadın ile evlendi. Yaşı ve olgun kararlarından dolayı hiç kimse karşı çıkmadı. Evlendiği kadının benim yaşlarımda bir kızı vardı. Kendisi ile çok iyi arkadaşlık kurmaya başladık. Her geçen gün arkadaşlığımız ilerliyor ve birbirimizden hoşnut bir şekilde devam ediyorduk.

Babam ve üvey annem evde olmadığı bir zamanda tekila alıp içmeye karar verdik. İkimizde çok heyecanlıydık, çünkü ilk alkol kullanışımızdı. Eve gizlice soktuğumuz 35 cc lik tekilayı yatağımın altında sakladık. Herkes evden gittikten sonra Buse okuldan çıkıp eve gelmişti. Ben masayı hazırlamıştım. Alkol gerçekten şişede durduğu gibi durmuyordu. Hızlıca bitirdik ancak fazla değişiklik hissetmiyorduk. Ta ki ayağa kalkar kalkmaz başımız dönmeye başladı. Birbirimizi tutalım derken fazla yakınlaştık ve dudaklarımız birbirine değdi. Sonra birbirimizden özür dileyerek uzaklaştık. Bir 10 saniye bekledikten sonra çılgınlar gibi öpüşmeye başladık. Ben Buse’nin amını okşuyordum, Buse ise benim sikimi okşuyordu. Üzerinde ki kıyafetleri yırtarak soydum.

Aynısını oda bana yaptı. Sikim dimdik olmuştu eğilip somurmaya başladı. Biraz somurduktan sonra bende onu yatırdım ve amını yalamaya başladım. Zevkten uçuyorduk, daha fazla dayanamadım ve Buse’nin amcığına ok gibi sapladım. Kızlığını patlatmıştım ama olsun. Tüm döllerimi içine boşalttım.


Yorumlar (0)
Yorum Yaz