Eniştem ile Hunharca Sikiştim
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Konya Meram semtinde Eskort Kız olarak yaşıyorum. 19 yaşındayım ve kızıl bir kızım. Seks deneyimim oldu ve okuduğum bilhassa adult seks hikayelerini hayal ederek kendimi çok elle tatmin ettim… ama bakireyim. Zaten yaşadığım tüm seksler analdı. Gerçi sanırım 5 farklı erkekle oldum ama olgun erkek seven bir kadın olarak birlikte olduğum erkekler okuldan, çevremden olan genç erkeklerdi.

Eniştem Çok Çekici Geliyordu Bana Sonunda Dayanamadım

Evde yalnız olduğum bir anda gittim ve kucağına “enişte beni gezmeye götürsene” diye oturdum. Eskiden de böyle çılgınlıklar yapardım ama 45 yaşında şu an, eskiden ben daha çocuktum. Zaten kucağına oturup, popomu sürtmeye başladığım zaman onun da terlemeye başladığını fark ettim. Çok nazik bir adam, içimden ne geçerse geçsin yanlışa direnir. En azından bir süre Ela kızım hadi kalk da hazırlanayım, çıkalım madem dese de ben hâlâ ellerimi boynuna doladım küçük kızlar gibi kucağına oturuyorum derken üzerimizde kıyafetlerimiz olsa da iki bacağımla doladım gözlerine içine bakarak… Ela yapma… tek söyleyebildiği buydu ve zaten susmak zorunda kaldı çünkü ben o an eniştemin dudaklarına çoktan sarılmıştım. Daha önce birçok defa anal deneyimim olduğu için ne yapacağımı biliyordum ama önce sakso çekmem lazımdı. Çünkü uzun zamandır enişteme sakso çekmek zaten hayallerimi süslüyordu.

Fermuarını açık sikini gördüğüm zaman işte budur, dedim içimden resmen çünkü kocamandı. Bir süre sızlamasına neden olsa da bu koca yarak bacak aramda enfes bir mutluluğa neden olacaktı, emindim bundan ve saksom başladı. Eniştemin taşakları sarkık olanlardanmış ve kıllı olduğu bir ana denk geldim, bu konuda da şanslıydım ama işte ablamın işten gelmesine en fazla yarım saat olduğu için bir yandan elimi acele tutmam da lazımdı, hemen soyundum, biraz amımı yalattıktan sonra masum bir şekilde bakire olduğumu söyledim. Aklına anal gelmedi bile ben ama üzerine direkt oturdum. Bir insan nasıl bu kadar masum olabilir bilemiyorum ama beni götten sikerken anal yaptırdığım için çok mutluydu sanki… ben de mutluydum, inkâr edemem eniştem koca yarağıyla beni resmen ezgi, pestilimi çıkardı.


Yorumlar (0)
Yorum Yaz