Klasik Giyim Seven Genç Öğretmenin Küçük Sikine Oturdum
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Birkaç seks hikayesi okudum madem ben de anlatayım. Ben Nalan, 24 yaşındayım ve bir kafede çalışıyorum. Bakire değilim, kötü bir anı ve hiç evlenmedim. Zaman içinde bakire olmamam yüzünden çok acı çektim ama madem artık bu gibi bir sorunum yok, o zaman ben de keyfine bakarım diye düşünmeye başladım.

Genç Öğretmen Beni Fena Sikti

Bir kafede çalışıyorum, öğretmenmiş… çok sonra öğrendim, bir delikanlı gidip, geliyor. Delikanlı dedim çünkü 23, 24 yaşında yani benle yaşıt. E bu yaş için de delikanlı denmesi normal. Bana bakar, ederdi ama hiç oralı olmazdım. Her bana bakana oralı olsam o zaman işim var demektir. E tabi bazen masasına uğruyorum, konuşmaya çalışıyor falan derken bir ara bizim elemanlar “dövelim mi abla” deseler de bana tatlı geldiği için saçmalamalıyım dedim hatta ben de sohbet ettim. Geçen ay, kafeye geldiği zaman ayaküstü yaşanan bu sohbetlerden sıkıldı sanırım beni ilk defa bir yere yemek yemeye davet etti. Eğer kahve içelim derse kusardım zaten ve bunun üzerine de bir espri yaptı (merak etmeyin). İlk buluşmada değil ama ikinci buluşmada evine geçtim. O her zaman resmi giyimli olmasını seviyordum zaten. O klasik görünümlü ceket, kumaş pantolon bana nasıl desem başka şeyler hissettiriyordu, eve geçer geçmez zaten dudak dudağa geldik ve sevişmeye başladık. Ellerimle soyuyordum resmen ve elime sikini aldığım zaman çok mutlu oldum çünkü ufacıktı. O biraz utandı, ufak diye ama bence hiç sorun değildi, canımın yanmasından nefret ederim çünkü.

Siki küçük olduğu için kucağına oturabildim, bir yandan memelerimi adeta yeni doğmuş bir bebek gibi emmesi de ilgimi çekti. Kısa sürede boşaldı, çok da mükemmel bir seksti diyemem ama eğlendim mi evet? Zaten o gece taksiyle eve döndüm (her ne kadar beni kendisi bırakmak istese de). Yine kafeye gelmeler, sohbet etmeye çalışmalar devam etse de pek yüz vermiyorum, sürekliliği olan bir şey sanmasın diye. Gerçi dün bana çıkma teklif etmiş mesajında (ciddi ciddi). Sanırım bu delikanlı niyetinde ciddiydi, bilemiyorum. Acaba ne yapsam?


Yorumlar (0)
Yorum Yaz