İki Lezbiyen Arasında Tek Erkek Oldum
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Selam dostlar, benim adım Muhittin. Şimdi anlatacağım Seks Hikayesi tamamen gerçektir. Bundan 2 yıl önce üniversitemin ilk yıllarında sınıfımıza yeni ve güzel kızlar gelmişti. Arkadaş ortamımız iyi olduğu için kızlar hemen bizimle kaynaşmıştı. Konuşma sohbet iyi giderken birden ortamda bar olayı açıldı ve hep birlikte bira içmeye karar verdik. Yeni gelen kızlar oldukça fazla dikkatimi çekmişti çünkü birbirlerine çok yakın davranıyorlardı.

Aşk Tanrısı Samet

Gittiğimiz öğrenci barında alkoller geldi ve yarışma yapmaya başladık. En hızlı kim içecek, kaç tane arka arkaya içebilirsin derken yeni gelen kızlar öpüşmeye başladı. Ben şok olmuştum ve azmıştım. Hemen aklımdan farklı şeyler geçiyordu. Diğer arkadaşlarım bu duruma alışıktı ama benim mutlaka onlarla olmam lazımdı. Genelde arkadaş ortamında sözü geçen bir bireydim, o yüzden herkesi o gece evime davet ettim. Ailem zaten yurt dışındaydı. Alkollerimizi alıp evin yolunu tuttuk. Müzik açıp eğlenmeye başladık. O arada şişe çevirmeceye karar verdik.

İlk çevirmede şişe yeni kızlara geldi. Samet dönüp doğruluk mu cesaret mi dediğinde kızlar cesaret olarak cevap verdi. Samet ise o an hayatımın en müthiş cesaret cümlesini kurdu. İkisinin aynı anda sikimi yalamasını söyledi. Kızlar hiç utanmadan üstüme geldi ve sakso çekmeye başladı. Öyle güzel yalıyorlardı ki sanki emerek sikimi somuracaklardı. Kalp atışım yükselmişti, üzerimde seksi üniversiteli iki kız vardı. Artık daha fazla dayanamadım ve ağızlarına boşaldım.


Yorumlar (0)
Yorum Yaz