Partnerim Yatakta Ne Kadar Acı Çekerse Ben O Kadar Çok Eğleniyorum!
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Eşim aynı zamanda akrabamdır. Zaten tanıdığın bir kadını keşfedemezsin. 33 yaşındayım, genç bir adamım ve şunu fark ettim: Normalde de insanlar eşlerine karşı kapalı (çekingen) ama benim gibi bir durumda bu çekingenlik birkaç kat daha fazla olabiliyor. Bence ben bu nedenle eşime karşı özellikle çekingenim. Fantezilerle özellikle fetişlerle alakalı eşimle bir şeyleri yaşamak konusunda her zaman sorun yaşadım / yaşıyorum. Daha önce ona analla alakalı imada bulundum ama imkânsız gibi bir cevap aldım, vs. diye bu örneklendirmeleri açabilirim bir sürü.

Bu Seks Hikayesi sitesinde sizlere evliliğimle alakalı sorunları anlatacak değilim amacım yaşadığım bir olayda tek sorumluluğun ben olmadığımı kanıtlamak. Başta Facebook zamanla İnstagram üzerinden konuştuğum bir kadın vardı ve o da evli. Bu kadınla sohbetimiz senelerce devam etti yalan yok ama geçen hafta bana yazdı. Öyle arada sohbet ediyoruz süreklilik yok. Ben o an özellikle azgın olduğum için bana özel resim atmasını istedim, “dilin açıldı” dedi bana, ne yapabilirim ben de erkeğim, sonunda resimlerini gönderdi ve geçen hafta da bir araya geldik, şahane şeyler yaşadık gerçekten de.

Benim hatunu memlekete gönderdim çocuklarla. Zaten uzun zamandır bu gibi bir arzusu vardı. Emel geldi. Onun eşi tır şoförü olduğu için çok daha rahat ve çocuk, vs. yok. Bana gelince çok kısa bir sohbetin arzından üzerine abandım. Ben normalde sadist duyguları yüksek bir insanmışım. Bunu bu gibi bir sekste parmaklarımı kullanarak ama ve göte aynı anda girdiğimde hissettim. Partnerim yatakta ne kadar acı çekerse ben o kadar çok eğleniyorum! Bu kastettiğim gerçek bir acı değil, aşk acısı! Bunu anlatmak zor, beni yalnızca benim gibi olanlar anlar. O an ben ne dersem yerine getiren bir kadınla olmak beni ekstra memnun etti gerçekten de. Üstelik Emel’i sikerken Ali mi daha iyi sikiyor seni ben mi dediğim zaman, “sen tabii” dedi bana.

Normalde kendisine hâkim olan bir adamım ama bu kadının güzelliği sonra istekli olması ve sekste bana ayak uydurması başımı döndürüyor resmen. O gün bende kal dedim ama akşamüzeri olduğunda emel çekti, gitti. Yine de o hafta eşim de yok ya? Neredeyse her gün bir araya geldik. İnanın bana tüm hayatım boyunca en çok eğlendiğim sekslerden birini yaşadım, gerçekten çok eğlendim.


Yorumlar (0)
Yorum Yaz