Eşim ile Birlikte Çok Farklı Bir Fantezi Yaşadık
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Biliyorum yanlış, eğitimciyiz eşimle birlikte aslında ama esrar nedir nasıl bir duyguya neden olur? Bunu merak ettik ve eşimle bir imkân bulmuşken denemeye karar verdik. Heyecanlanmıştım eşim gelirken çünkü ilk olacaktı ki aklımda o yüksek kafa seks deneyimini yaşamak vardı muhakkak.

Hayatımda Hiç Bu Kadar Heyecanlanmamıştım

Kafam iyi diye mi bilmiyorum ama kendimi o an sanki başka bir yerde gibi hissediyorum, dışarıdayım sanki bedenimde değilim, dizlerimin üzerinde kedi gibi ona gidiyorum ve dışarıdan kendimi izliyorum adeta. Böyle olunca olabildiğince erotik haller almak da kolay oluyor. Üzerimdeki kırmızı geceliğin büyüsü derken aldığımız o esrar eşimle bana bambaşka kişiler gibi hissettiriyor. Adeta porno izliyoruz ya da başkasına ait bir seks hikayesi okuyoruz gibi. Bu duyguların karşılıklı olduğuna, eşimin de benim gibi hissettiğine eminim çünkü bana ayak uydurmak konusunda çok iyi. Takım elbisesini hiç çıkartmamıştı zaten hatta kravatı bile hâlâ boynunda. Biraz da bizim için “esrar içmek” yeni bir deneyim olacaktı, yemek bile yemedik… o kadar sabırsızdık, o nedenle (hâlâ üzerinde elbiseleri var). Biraz dudak dudağa öpüşmüştük. Demiştim ya sanki dışarıdan kendimi izleyebiliyorum diye? İşte o an kocamın fermuarını açtım, gömleğinin düğmelerini çözdüm, esrar yüzünden tam kalkmasa da o yarı kalkık sikini dışarı çıkarttım ve uzaklaştım. Eşime uzaktan bakarken birden kedicik taklidi yapmak geldi içimden ve ona doğru gittim. Kırmızı gecelik mevzusuna gelince, eşim geliyorum dediği zaman giyinmiştim. E ne de olsa herkes “yüksek kafa seks” diyordu, ses olacaksa o zaman kırmızı gecelik de olmalı, değil mi?

Geçen gece hayatımın en iyi seksiydi, sadece bu nedenle benim için özel değildi, aynı zamanda hayatımda ilk defa anal yaşadım ki bu bile bana iyi hissettirdi. İlk defa bir sekste sadece kendime odaklanarak seviştim ve çok eğlendim. Bugün bana sorsalar esrar kullanır mısın diye kafası için demem ama sekste bana çok iyi hissettirdiği kesin, işte bu nedenle “evet bazen olabilir” derim.


Yorumlar (0)
Yorum Yaz