Sevgilimle Banyoda Her Şeyi Yaşadık
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Merhaba arkadaşlar, uzun süre önce sevgilim ile aramda çok farklı fantezileri geçti. Kendisinden ayrıldığım için bunları anlatmaya ve içimi dökmeye karar verdim. Sevgilimin adı Serap, 169 boyunda 24 yaşında ve 55 kiloda seksi bir kadındır kendisi. Aynı iş yerinde tanışarak arkadaşlığımızı ilerlettik ve sevgili olduk. Bu arada benim adım ise Nedim, yine bende 24 yaşındayım ancak sportif bir vücuda sahibim. Yaşıtlarıma göre kaslı ve yapılı bir erkeğim diyebilirim.

Serap Gibi Bir Kadındı

Konuya dönmek gerekirse, Serap ile bir gün bizim evde buluşmaya karar verdik, o güne kadar telefonda birçok kez sanal seks yaptık diyebilirim. Serap da bende artık dayanamıyorduk ama. Neyse bizim evde buluştuk. Rahatlamak amaçlı bir iki şat tekila içtik, kafalarımız güzel olunca da deliler gibi sevişmeye başladık. Serap bakire olduğunu ancak bunu benimle bozmak istediğini söyledi. Bende seve seve kabul ettim. Farklı pozisyonlar da biraz seviştik ve en son banyoda seks yapmak istediğini söyledi. Bende farklı fantezileri denemek adına kabul ettim. Banyoda her şekilde birlikte olmaya başladık ve suyun altında olmamız Serap’ı acayip şekilde tahrik ediyordu. Onun tahrik olması ile bende tahrik oluyordum. Serap önce muhteşem bir sakso çekti kaldırdığı sikimi iyice yaladıktan sonra domaldı ve içine girmemi istedi.

Hiç beklemeden içine girmeye başladım, Serap gelecek gibi farklı sesler çıkarmaya başladı. Bende dayanamıyordum artık öyle giriyordum ki kızın beli kırılacaktı. En son önüme eğildi ve tekrar sakso çekmeye başladı, hepsini içimde istiyorum dedi ve yuttu.


Yorumlar (0)
Yorum Yaz